ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Χαμός: Προβλήματα με τις εφαρμογές της Apple!

Προβλήματα στο App Store, το iCloud και το Apple Music φαίνεται πως παρουσιάστηκαν σήμερα καθώς πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης.

Σύμφωνα με το Down Detector, έναν ιστότοπο που παρακολουθεί τις διακοπές λειτουργίας ιστοτόπων, χιλιάδες άνθρωποι παραπονέθηκαν για προβλήματα, αναφέροντας ότι οι εφαρμογές της Apple έχουν «πέσει».

Οι χρήστες παρατήρησαν, επίσης, προβλήματα με το Find my iPhone, τους Χάρτες της Apple, το iTunes, το iMessage και το Apple TV.

«Έπεσαν» εφαρμογές της Apple -Χιλιάδες άνθρωποι παραπονούνται για προβλήματα

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman, τα εταιρικά εσωτερικά συστήματα της Apple είναι εκτός λειτουργίας, κάτι που, όπως είπε, «περιορίζει την τηλεργασία και τις αγορές, καθώς και την παραλαβή προϊόντων και τις επισκευές».

Προς το παρόν δεν έχει γίνει σαφές τι προκαλεί τα προβλήματα.

Η σελίδα κατάστασης της Apple δείχνει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με 11 υπηρεσίες: App Store, Apple Arcade, Apple Music, Apple TV Plus, iTunes, Podcasts, Ραδιόφωνο, Apple Business Manager, Apple School Manager, Πρόγραμμα Εγγραφής Συσκευών και Σχολική Εργασία.

Η εταιρεία δεν έχει σχολιάσει ακόμη το πρόβλημα, αλλά πιστεύεται ότι είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα, με τους χρήστες να διαμαρτύρονται τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πολλοί χρήστες της Apple διαμαρτύρονται μέσω του Twitter.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε