ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας GIF στο Twitter για iOS


twitter, Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας GIF στο Twitter για iOS

Νέα δυνατότητα έρχεται στο Twitter για iOS προκειμένου να γίνει πιο διασκεδαστική η όλη εμπειρία. «Τα GIF δεν είναι καινούργια, αλλά αυτό που είναι νέο είναι η επιλογή να δημιουργήσετε το δικό σας χρησιμοποιώντας την κάμερα στο iOS», αναφέρει το Twitter Support.

Πλέον, λοιπόν, εάν χρησιμοποιείτε iPhone, θα μπορείτε να δημιουργείτε τα δικά σας Tweets για τους ακόλουθούς σας, ακολουθώντας μια απλή διαδικασία.

Τι πρέπει να κάνετε; Στην εφαρμογή Twitter, πατήστε για να δημιουργήσετε ένα νέο tweet. Στη συνέχεια ανοίξτε την κάμερα και επιλέξτε την επιλογή “GIF”. Από κει και μετά σειρά έχει η φαντασία σας, προκειμένου να ετοιμάσετε και στη συνέχεια να μοιραστείτε το νέο σας GIF με τους ακόλουθούς σας

Παράλληλα με τη δημιουργία GIF, το Twitter για αρνητικές ψήφους, μια δυνατότητα χρήσιμη εάν δείτε μια απάντηση που φαίνεται άσχετη με τη συνομιλία. Οι ψήφοι αυτοί είναι ιδιωτικές και δεν κοινοποιούνται στον συντάκτη του tweet και στους συμμετέχοντες στη συνομιλία.

Aκόμα, ετοιμάζει τη λειτουργία Ταξινόμηση απαντήσεων. Αυτή θα σας επιτρέψει να αποφασίσετε εάν θέλετε να λαμβάνετε όλες τις απαντήσεις ή μόνο αυτές που είναι σχετικές από άτομα που παρακολουθείτε ή απαντήσεις που είναι – βάσει αλγορίθμου – πιθανό να σας ενδιαφέρουν.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.Το διαβάσαμε