ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Το WhatsApp λανσάρει λειτουργία με συνδρομή για επιχειρήσεις

Η premium συνδρομητική υπηρεσία του WhatsApp δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη επίσημα και είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες beta. Μόνο τα μέλη του προγράμματος beta του WhatsApp μπορούν να έχουν πρόσβαση στο μενού Premium, όπου βρίσκονται όλες οι επιπλέον λειτουργίες.

Σύμφωνα με το WABetainfo, η premium συνδρομή θα είναι προσαρμοσμένη στις επιχειρήσεις, που σημαίνει ότι οι περισσότερες από τις λειτουργίες επί πληρωμή δεν πρόκειται να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για τον μέσο χρήστη.

Συγκεκριμένα λογαριασμός premium παρέχει έναν προσαρμόσιμο σύνδεσμο επικοινωνίας στο WhatsApp, ο οποίος μπορεί να αλλάζει μία φορά κάθε τρεις μήνες. Υποτίθεται ότι είναι ένας ευκολότερος τρόπος για τους πελάτες να βρουν μια συγκεκριμένη επιχείρηση αντί να πληκτρολογήσουν έναν αριθμό τηλεφώνου. Το Telegram έχει μια παρόμοια δυνατότητα όπου οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται έναν σύνδεσμο απευθείας επαφής με άλλους.

Η πληρωμένη έκδοση της εφαρμογής θα επιτρέπει επίσης έως και 10 συσκευές να συνδέονται ταυτόχρονα στον ίδιο λογαριασμό. Με αυτόν τον τρόπο, οι εργαζόμενοι μπορούν να συνδεθούν και να διαχειριστούν τον επαγγελματικό λογαριασμό. Τέλος, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια βιντεοκλήση με έως και 32 συμμετέχοντες.

Το διαβάσαμε