ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Το WhatsApp θα υποστηρίζει 1.024 συμμετέχοντες ανά ομάδα

Οι χρήστες WhatsApp με μεγάλο κοινωνικό περίγυρο θα γίνουν πολύ ευτυχισμένοι με την επερχόμενη δυνατότητα που δίνει η εφαρμογή. Το επόμενο χρονικό διάστημα πιθανότατα θα μπορείτε να προσθέσετε έως και 1024 φίλους σας σε μία ομαδική συνομιλία.

Σύμφωνα με το WABetaInfo, το WhatsApp λανσάρει μια νέα δυνατότητα που αυξάνει το τρέχον όριο ομαδικής συνομιλίας 512 ατόμων σε 1024. Θυμίζουμε πως προηγουμένως οι χρήστες μπορούσαν να προσθέσουν έως 256 άτομα σε μία ομαδική συνομιλία, αλλά το WhatsApp είδε ότι αυτό δεν ήταν πια αρκετό και τον Ιούνιο του 2022 αύξησε το όριο στα 512 άτομα.

whatsapp, Το WhatsApp θα υποστηρίζει 1.024 συμμετέχοντες ανά ομάδα

Αυτή η αλλαγή έλυσε τα χέρια σε μεγάλες επιχειρήσεις με πολλούς υπαλλήλους που χρησιμοποιούν το WhatsApp για να συνεννοηθούν. Πριν από την αύξηση του ορίου, πολλές μεγάλες εταιρείες που χρησιμοποιούν το WhatsApp έπρεπε να κάνουν και να διαχειρίζονται πολλές ομαδικές συνομιλίες, επειδή δεν μπορούσαν να προσθέσουν όλους τους υπαλλήλους τους σε μία μόνο. Με τα 1024 άτομα θα καλυφθούν και οι πλέον μεγάλες εταιρείες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή σαν κύρια μέθοδο επικοινωνίας.

Για τους εγγεγραμμένους στο beta, η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη μάλλον σύντομα, ενώ δεν έχει καθοριστεί πότε θα είναι προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες.

Το διαβάσαμε