ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Το TikTok μπορεί να σας επιτρέψει να επαναφέρετε τη σελίδα “For You”

Μία νέα λειτουργία του TikTok βρίσκεται προ των πυλών, που θα σας επιτρέψει να επαναφέρετε τη σελίδα “For You” εάν αρχίσει να γίνεται βαρετή.

Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό στο TikTok για πρώτη φορά, η σελίδα “For You” δεν είναι πραγματικά για εσάς επειδή δεν σας γνωρίζει ακόμα. Έτσι, ο αλγόριθμος σάς “σερβίρει” μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένου, από χορό μέχρι πολεμικές τέχνες και κωμωδία, ενώ παρακολουθεί αυτό που φαίνεται ότι σας ενδιαφέρει περισσότερο να παρακολουθήσετε και ξεκινά τη δημιουργία μιας σελίδας για εσάς.

Αλλά μερικές φορές, αυτή η σελίδα “For You” μπορεί να είναι μπαγιάτικη. Μπορεί να είναι βαρετό να βλέπετε βίντεο που σας προβάλλει ο αλγόριθμος. Για παράδειγμα, αν ο αλγόριθμος παρατήρησε ότι μένετε και παρακολουθείτε βίντεο με βατράχια, μπορεί να σας προωθεί αποκλειστικά βίντεο που σχετίζονται με αμφίβια και μπορεί τελικά να τα βαρεθείτε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το TikTok δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Refresh, η οποία θα επαναφέρει τη σελίδα σας για εσάς. Η ανανέωση θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος για να γίνει η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ένα πιο υγιές και πιο χαρούμενο μέρος, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι ένας τρόπος να μας κρατήσετε συνδεδεμένους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το διαβάσαμε