ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Το Samsung Galaxy Z Fold4 επιβιώνει από τα τεστ αντοχής

To τεστ αντοχής του καναλιού του Youtube JerryRigEverything πέρασε το Samsung Galaxy Z Fold4. H κατασκευή και δομική ακεραιότητα της συσκευής παραμένει αμετάβλητη σε σχέση με το Z Fold3, αν εξαιρέσουμε την αναβάθμιση από Gorilla Glass Victus σε Victus Plus στην εξωτερική οθόνη.

Το Z Fold4 εξακολουθεί να είναι ανθεκτικό στο νερό IPX8 και η εσωτερική οθόνη εξακολουθεί να έχει προστασία από πλαστικό κάλυμμα.

Το Gorilla Glass Victus Plus δεν είχε επιπλέον αντοχή στις γρατσουνιές, καθώς η εξωτερική οθόνη εξακολουθεί να γρατσουνίζεται στο επίπεδο 6 της κλίμακας σκληρότητας του Moh και να φέρει βαθύτερες αυλακώσεις στο επίπεδο 7. Παράλληλα, η εσωτερική οθόνη είναι ακόμα αρκετά μαλακή, με τη Samsung να προειδοποιεί να μην πιέζετε πολύ δυνατά, καθώς τα νύχια είναι δυνατόν να αφήσουν μόνιμα σημάδια.

Αφού απέκτησε μόνιμα σημάδια καψίματος και στις δύο οθόνες από έναν αναπτήρα, και γρατσουνιές σε όλα τα διάφορα υλικά του τηλεφώνου με μια λεπίδα ξυραφιού, γέμισε χαλίκι και στις δύο πλευρές του μεντεσέ του. Αφού η συσκευή άνοιξε και έκλεισε πολλές φορές, αποδείχθηκε ότι η άρθρωση άντεξε.

Στο τέλος ήρθε η ώρα του bend test. Όσο ήταν κλειστή η συσκευή ήταν πολύ δύσκολο να κουνηθεί. Αλλά και unfolded αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει. Το Z Fold4 πέρασε το τεστ αντοχής του JerryRigEverything.

Το διαβάσαμε