ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Το Netflix καταπολεμά το password-sharing με τη λειτουργία «Profile Transfer».

«Ο κόσμος μετακινείται. Οι οικογένειες μεγαλώνουν. Οι σχέσεις τελειώνουν». Έτσι ξεκινάει το τελευταίο δελτίο Τύπου του Netflix, το οποίο εισάγει μια νέα δυνατότητα, το Profile Transfer, που καθιστά δυνατή τη μεταφορά του προφίλ σας σε νέο λογαριασμό.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μεταφέρετε το ιστορικό προβολής, τη λίστα μου, εξατομικευμένες προτάσεις, ακόμη και αποθηκευμένα παιχνίδια και διάφορες άλλες ρυθμίσεις.

Οι άνθρωποι προχωρούν. Οι οικογένειες μεγαλώνουν. Οι σχέσεις τελειώνουν. Παρά τις αλλαγές, η εμπειρία του Netflix θα πρέπει να παραμένει η ίδια. Ανεξάρτητα τι έχει συμβεί, το προφίλ σου στο Netflix μπορεί να παραμένει σταθερό για να συνεχίζεις την παρακολούθηση από εκεί που την άφησες.

O κύριος λόγος πίσω από την κυκλοφορία αυτής της δυνατότητας είναι ότι το Netflix θέλει να καταπολεμήσει τους κοινόχρηστους λογαριασμούς. Αν π.χ. μετακομίζεις από το σπίτι των γονιών σου, θα πρέπει να δημιουργήσεις έναν ξεχωριστό λογαριασμό και η νέα δυνατότητα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να μεταφέρεις το προφίλ σου.

Το Profile Transfer θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές σύντομα, η διάθεση ξεκινά σταδιακά και οι χρήστες θα λάβουν σχετική ειδοποίηση όταν φτάσει στο λογαριασμό τους.

Το διαβάσαμε