ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Το Google Chat αποκτά το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του Slack

Τα εργαλεία συνεργατικής επικοινωνίας αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο οποιουδήποτε απομακρυσμένου εργασιακού περιβάλλοντος, με το Google Chat να αποτελεί ένα εξ αυτών.

Η εφαρμογή της Google για την ανταλλαγή μηνυμάτων αποκτά νέες δυνατότητες και λειτουργικότητα, ενώ υιοθετεί το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που έχει να προσφέρει το Slack, υποστήριξη για προσαρμοσμένα emoji. Υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί που πρέπει να γνωρίζετε για αυτήν την κυκλοφορία. Πρώτα απ ‘όλα, μόνο οι πελάτες του Workspace που ανήκουν σε έναν οργανισμό θα έχουν πρόσβαση σε προσαρμοσμένα emoji και δεν θα είναι διαθέσιμα για προσωπικούς λογαριασμούς Google. Οι διαχειριστές θα πάρουν τον έλεγχο του εργαλείου και φυσικά θα έχουν τον πλήρη έλεγχο του πώς λειτουργεί για αυτούς. Μπορούν να επιλέξουν εάν οι χρήστες θα ανεβάζουν δικά τους προσαρμοσμένα emoji και επίσης να ορίσουν συγκεκριμένα άτομα να ενεργούν ως διαχειριστές emoji, τα οποία θα έχουν δικαίωμα βέτο στις μεταφορτώσεις.

Μόλις η ομάδα σας ρυθμίσει τα προσαρμοσμένα emoji Chat, θα μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε μόνο όταν επικοινωνείτε μεταξύ σας και δεν θα είναι διαθέσιμα σε συνομιλίες με εξωτερικούς επισκέπτες.

Το διαβάσαμε