ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Το 5,5 ετών Samsung Galaxy S8 παίρνει νέο firmware update

Τα Samsung Galaxy S8 και S8+ κυκλοφόρησαν στις αρχές του 2017 και έλαβαν την τελική τους ενημέρωση τον Μάιο του 2021. Αν και νομίζαμε ότι αυτή ήταν πραγματικά η τελευταία, αλλά η Samsung μόλις κυκλοφόρησε ένα γρήγορο fix.

Το αρχείο καταγραφής αλλαγών για το υλικολογισμικό G95*FXXUCDVG4 λέει απλώς “Η σταθερότητα του GPS έχει βελτιωθεί”. Αυτό. Παρόλο που δεν ακούγεται αρκετό για μια ενημέρωση μεγέθους 420 MB, μπορεί να υπάρχουν και άλλες μικρές επιδιορθώσεις που δεν ήταν αρκετά σημαντικές για να αναφερθούν.

Το τηλέφωνο τρέχει το Android 9 με μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας από την 1η Απριλίου 2021.

Αυτή η επιδιόρθωση GPS φαίνεται να είναι η ίδια με αυτή που στάλθηκε στα τηλέφωνα Galaxy J7 (2015) στην Ασία. Και αυτά μπορεί να μην είναι τα μόνα παλιά τηλέφωνα που θα ενημερωθούν.

Το GalaxyClub αναφέρει ότι πολλά άλλα παλιά τηλέφωνα πρόκειται να λάβουν ενημέρωση – το Galaxy S7 από το 2016 και ακόμη και το Galaxy S6 από το 2015. Το πιο πρόσφατο Galaxy S9 (2018) φυσικά θα ενημερωθεί επίσης. Κανένα από αυτά δεν βρίσκεται στην επίσημη λίστα των υποστηριζόμενων τηλεφώνων, με την παλαιότερη γενιά της σειράς S που εξακολουθεί να λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις να είναι το Galaxy S10 από το 2019, το οποίο είναι σε τριμηνιαίο πρόγραμμα.

Η Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι ναυαρχίδες της θα λάβουν εκτεταμένη υποστήριξη – 4 ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος και 5 χρόνια ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας, αλλά αυτό καλύπτει μόνο τις συσκευές του 2021 και νεότερες. Οι παλαιότερες συσκευές και αυτές από τις σειρές A και M λαμβάνουν υποστήριξη 4 ετών.

Το διαβάσαμε