ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Τα Samsung Galaxy Tab S8 ενημερώνονται με Android 12L

Η πρώτη συσκευή της Samsung που τρέχει λογισμικό με βάση το Android 12L είναι το νέο Galaxy Z Fold4. Καθώς η έκδοση είναι tabletοκεντρική, φυσικό είναι να φτάσει στα tablets της Samsung, ξεκινώντας από τη σειρά S8.

Η ενημέρωση έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στην Ευρώπη με αριθμό έκδοσης X70xBXXU2AVH2 για το Galaxy Tab S8, X80xBXXU2AVH5 για το Tab S8+ και X90xBXXU2AVH2 για το Tab S8 Ultra.

Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη τόσο για τις εκδόσεις Wi-Fi μόνο όσο και για 5G και περιλαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Αυγούστου 2022.

Τα νέα που φέρνει:

Η λειτουργία της γραμμής εργασιών σάς επιτρέπει να κάνετε γρήγορη εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών και εκκίνησή τους, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία DeX. Επίσης, μια εύκολη κίνηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών πλήρους οθόνης και λειτουργίας διαχωρισμού οθόνης.

Η ενημέρωση επιτρέπει στα Tab S8 να εξάγουν κείμενο από εικόνες (υποστηρίζονται κινέζικα, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, κορεάτικα, πορτογαλικά και ισπανικά, εκτός από τα αγγλικά). Δίπλα στο κείμενο θα εμφανιστούν έξυπνες ενέργειες, π.χ. μπορείτε να καλέσετε έναν αριθμό από μια φωτογραφία μιας επαγγελματικής κάρτας. Η εφαρμογή My Files, δε, μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες μέσα σε αρχεία, συμπεριλαμβανομένου κειμένου σε εικόνες.

Υπάρχουν μερικές άλλες βελτιώσεις, π.χ. το πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου Samsung σάς επιτρέπει να αναδιοργανώσετε τους αγαπημένους σας ιστότοπους και σελιδοδείκτες με μεταφορά και απόθεση, μπορείτε να ορίσετε μια συλλογή εικόνων ως ταπετσαρίες για την οθόνη κλειδώματος και να την επεξεργαστείτε αργότερα.

Το διαβάσαμε