ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Πόσο δίκιο έχει η Eve Jobs για το iPhone 14;

Με τα αποκαλυπτήρια της σειράς iPhone 14 πολλοί μπορεί να έκαναν την ίδια σκέψη, ωστόσο η Eve Jobs την είπε δυνατά και έξω από τα δόντια.

Η κόρη του Steve Jobs δεν εντυπωσιάστηκε από τα νέα μοντέλα της Apple και δημοσίευσε σε story στο Instagram ένα meme που υπονοούσε ότι είναι ίδια με τα προηγούμενα.

iphone 14, Πόσο δίκιο έχει η Eve Jobs για το iPhone 14;

Πιο συγκεκριμένα, στην φωτογραφία που ανάρτησε φαίνεται ένας άντρας που κρατά χαρούμενος στα χέρια του το καινούργιο του πουκάμισο, το οποίο, όμως, είναι ολόιδιο με αυτό που ήδη φοράει. «Εγώ που αναβαθμίζω το iPhone 13 στο iPhone 14 μετά τη σημερινή ανακοίνωση της Apple», γράφει στη λεζάντα.

Από ότι φαίνεται δεν είναι η μόνη που απογοητεύτηκε από το iPhone 14, αφού τα social media είναι γεμάτα με παράπονα και με επισημάνσεις για τις ομοιότητές του με το iPhone 13.  Γίνεται χαρακτηριστικά λόγος για το ίδιο μέγεθος οθόνης, χώρο αποθήκευσης, CPU, κάμερα και ταχύτητα ανανέωσης.

Ποια είναι τα καινούργια χαρακτηριστικά:

  • Στα Pro έχουμε κάμερα 48 megapixel, επεξεργαστή Α16Bionic και διαφορετικό σχεδιασμό της οθόνης με Dynamic Island και λειτουργία always-on.
  • Στα non-Pro βρίσκουμε το “action mode” στην κάμερα για πιο σταθερές λήψεις βίντεο αλλά και σύνδεση με δορυφόρο για κλήσεις SOS.
  • Δεν έχουμε mini αλλά μοντέλο Plus στις 6,7 ίντσες.
  • Καλύτερο αισθητήρα φωτός για βελτιωμένες λήψεις σε σκοτεινά περιβάλλοντα και καλύτερη μπαταρία.

Το διαβάσαμε