ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Προβλήματα αντιμετωπίζουν online υπηρεσίες της Apple


Apple, Προβλήματα αντιμετωπίζουν online υπηρεσίες της Apple

Δημοφιλείς υπηρεσίες της Apple, όπως το iCloud, το Apple Music και άλλες, φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα στη λειτουργία τους. Σύμφωνα με το Downdetector στις περισσότερες υπηρεσίες έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Το Downdetector αναφέρει ότι υπάρχουν προβλήματα στα Apple Music, Apple Maps, iCloud, App Store, iMessage και Apple TV. Σε αρκετές περιπτώσεις υπήρξαν μεταγενέστερες αναφορές που έλεγαν ότι τα προβλήματα έχουν σταματήσει, αλλά συνεχίζουν να εμφανίζονται στο Internet αναφορές για ζητήματα στις υπηρεσίες της Apple.

H Apple έδωσε επίσημη ενημέρωση για τις υπηρεσίες που έχουν επηρεαστεί, αλλάζοντας τη λίστα κάποιες φορές, ενώ η εταιρεία δεν είχε δώσει, μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, μία επίσημη αιτία για το λόγο για τον οποίο έχουν εμφανιστεί τα προβλήματα αυτά.

Σύμφωνα με κάποιους Apple Insiders, η Apple αντιμετώπιζε προβλήματα ακόμα και στα εταιρικά της συστήματα, χωρίς να μπορεί κανείς να πει σε αυτή τη φάση εάν πρόκειται για κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάποια άλλη αιτία.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

Το διαβάσαμε