ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Πασιέντζα: Γιατί ήταν προεγκατεστημένη με τα Windows;

Η εξήγηση για την απόφαση της Microsoft να συμπεριλάβει το παιχνίδι Solitaire στα Windows.

Η πασιέντζα και ο ναρκαλιευτής είναι τα δύο παιχνίδια που πήγαιναν μαζί με τα Windows από την 3η έκδοσή τους, το 1990.

Ο λόγος που η πασιέντζα ήταν προεγκατεστημένη με τα Windows

Ποιος όμως είναι ο λόγος; Την εξήγηση την έχει δώσει το «businessinsider», γυρίζοντας πίσω το χρόνο, σε εκείνη την περίοδο.

Τότε, ο κόσμος στις ΗΠΑ άρχισε να έχει την πρώτη επαφή με τους υπολογιστές και να αποκτά εξοικείωση μαζί τους, όμως το interface που θα είχαν τα συγκεκριμένα windows και πάνω τους θα… έχτιζαν όλα τα επόμενα, ήταν εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα της εποχής.

Έτσι επέλεξαν να βάλουν μαζί το Solitaire ή πασιέντζα στα ελληνικά, προκειμένου να τους βοηθήσουν τους πελάτες τους, να συνηθίσουν τις κινήσεις που θα έπρεπε να κάνουν, με πιο χαρακτηριστική το drag and drop.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε