ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Νέο Google Pixel 6a unboxing βίντεο διάρκειας 11 λεπτών

Το Google Pixel 6a αποκαλύφθηκε επίσημα τον περασμένο Μάιο και λίγο αργότερα είδαμε ένα μικρό unboxing βίντεο της συσκευής. Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε και ένα μεγάλο!

Ο YouTuber Fazli Halim δημοσίευσε ένα βίντεο διάρκειας 11 λεπτών με το τηλέφωνο. Το πρόβλημα είναι πως ο Halim μιλάει Μαλαισιανά και ο αυτόματος υποτιτλισμός και μετάφραση, ας πούμε πως δεν… τραβάνε.

pixel 6a, Νέο Google Pixel 6a unboxing βίντεο διάρκειας 11 λεπτών

pixel 6a, Νέο Google Pixel 6a unboxing βίντεο διάρκειας 11 λεπτών

Τις προδιαγραφές, όμως, του τηλεφώνου τις ξέρουμε. Έχει οθόνη AMOLED 6,1” (60Hz), κάμερες ευρείας 12,2MP και ultra-wide 12MP, chipset Google Tensor, μπαταρία 4.410mAh με γρήγορη φόρτιση 18W και τιμή 450$.

Στο πακέτο λιανικής περιέχεται ένα καλώδιο USB C-to-C και ένας προσαρμογέας μεταφοράς, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξαγωγή δεδομένων από το παλιό σας smartphone.

Στο 2:30 του βίντεο ο Youtuber συγκρίνει το Pixel 6a με το 6 Pro, το οποίο έχει αισθητά πιο ογκώδες camera visor. Στο 8:50 βλέπουμε την κάμερα εν δράσει, ενώ μια φωτογραφία ανέβηκε και στο Twitter. Αλλά η μετατροπή της φωτό από την πλατφόρμα δεν μας αφήνει να δούμε στο έπακρο τις δυνατότητες του τηλεφώνου.

pixel 6a, Νέο Google Pixel 6a unboxing βίντεο διάρκειας 11 λεπτών

Το Google Pixel 6a θα ξεκινήσει να πωλείται από τις 21 Ιουλίου και θα είναι διαθέσιμο σε Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη, Ισπανία, Ταϊβάν, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες

Το διαβάσαμε