ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Νέες λειτουργίες για το YouTube – Αλλαγές και στην εμφάνιση

Αμέτρητες είναι οι ώρες που ξοδεύετε καθημερινά στην πλατφόρμα του YouTube είτε για να παρακολουθήσετε αγαπημένα σας βίντεο, είτε να ακούσετε μουσική.

Πλέον η πασίγνωστη πλατφόρμα προχωρά σε μερικές βελτιώσεις ώστε να κάνει την περιήγησή σας ακόμα πιο ευχάριστη. Η πιο σημαντική αλλαγή είναι το Precise Searching για κινητά. Μπορείτε να πατάτε παρατεταμένα την οθόνη για να δείτε μια οπτική λωρίδα χρόνου για το βίντεο και μετά μπορείτε να αναζητήσετε εμπρός και πίσω για να βρείτε την ακριβή στιγμή που χρειάζεστε. Μπορείτε επίσης να πατήσετε δύο φορές με δύο δάχτυλα για να παραλείψετε ένα κεφάλαιο.

YouTube, Νέες λειτουργίες για το YouTube – Αλλαγές και στην εμφάνιση

Το Pinch to Zoom είναι μια άλλη εύχρηστη αλλαγή που σας επιτρέπει να δείτε ένα μέρος του βίντεο από πολύ κοντά. Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκε ήδη για εναλλαγή μεταξύ του pillarboxing και της περικοπής του βίντεο ώστε να ταιριάζει στην οθόνη σας, τώρα μπορείτε να συνεχίσετε να μεγεθύνετε περισσότερο για να δείτε καλύτερα κάτι.

YouTube, Νέες λειτουργίες για το YouTube – Αλλαγές και στην εμφάνιση

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής σε κινητά και υπολογιστές διαθέτει πλέον Λειτουργία περιβάλλοντος για όσους χρησιμοποιούν τη σκοτεινή λειτουργία, δημιουργώντας ένα απαλό εφέ λάμψης. Δεν είναι εντελώς Ambilight, αλλά αφαιρεί τη σκληρή άκρη μεταξύ του βίντεο και του μαύρου φόντου.

Όσων αφορά την σκοτεινή λειτουργία, είναι πλέον ακόμη πιο σκοτεινή σε κινητά, επιτραπέζιους υπολογιστές και τηλεόραση. Η διεπαφή της λίστας αναπαραγωγής έχει επίσης τροποποιηθεί, με μια πινελιά από τη μαγεία των χρωμάτων του περιβάλλοντος και επιπλέον λεπτομέρειες για την ίδια τη λίστα αναπαραγωγής.

Τέλος οι σύνδεσμοι του YouTube στην περιγραφή του βίντεο εμφανίζονται πλέον ως κουμπιά εντοπισμού, ενώ τα κουμπιά για συχνές ενέργειες επανασχεδιάστηκαν για να ελαχιστοποιήσουν την απόσπαση της προσοχής και να τα κάνουν πιο προσιτά.

Το διαβάσαμε