ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Λευκός Οίκος: Ενισχύστε την άμυνα κατά κυβερνοεπιθέσεων από Ρωσία ο Μπάιντεν

Προειδοποίηση για πιθανές κυβερνοεπιθέσεις από τη Ρωσία απηύθυνε ο Λευκός Οίκος.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, υπάρχουν πληροφορίες ότι η ρωσική κυβέρνηση διερευνά επιλογές για πιθανές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

«Προτρέπω τους εταίρους μας στον ιδιωτικό τομέα να ενισχύσουν αμέσως την άμυνά τους στον κυβερνοχώρο», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σε δήλωσή του.

Ο κ. Μπάιντεν πρόσθεσε ότι όλοι πρέπει να κάνουν αυτό που τους αναλογεί, προκειμένου να αντιμετωπιστεί «μια από τις καθοριστικές απειλές της εποχής μας».Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε