ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Η Samsung τρολάρει την Apple για την έλλειψη καινοτομίας στην τελευταία σειρά iPhone

Η Samsung συνεχίζει τη διαφημιστική της καμπάνια, με την οποία δυσφημεί τις συσκευές Apple, αυτή τη φορά μοιράζοντας μια σειρά από tweets που επισημαίνουν την έλλειψη foldable iPhone από την Apple και αντιπαραθέτοντας την κάμερα 48 megapixel του iPhone 14 Pro με την κάμερα 108 megapixel του Galaxy S22.

“What the Flip, Apple;” διαβάζει το πρώτο tweet, το οποίο επισημαίνει την ημερομηνία κυκλοφορίας της πρώτης αναδιπλούμενης συσκευής της Samsung. Το δεύτερο tweet έχει το ίδιο θέμα “first-to foldables”, ενώ το τρίτο σημειώνει ότι οι συσκευές Samsung έχουν κάμερες υψηλότερης megapixel εδώ και αρκετά χρόνια.

Η Samsung ξεκίνησε αυτές τις διαφημίσεις κατά της Apple πριν από την ανακοίνωση των νέων μοντέλων iPhone 14, μια συνηθισμένη τακτική των κορεατών προκειμένου να προωθήσουν τα δικά τους προϊόντα.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι η Samsung στο παρελθόν έχει κοροϊδέψει τις σχεδιαστικές αποφάσεις της Apple, όπως την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών, αλλά στη συνέχεια ακολούθησε το παράδειγμά της και έκανε την ίδια κίνηση λίγα χρόνια αργότερα. Το πλεονέκτημά της είναι ότι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά foldable συσκευές και κάμερες υψηλής ανάλυσης, αλλά μένει να δούμε αν υπάρχουν χαρακτηριστικά του iPhone 14 Pro που θα υιοθετήσει η Samsung στο μέλλον.Το διαβάσαμε