ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Η Oppo θα σταματήσει να δίνει φορτιστές με ορισμένες συσκευές από του χρόνου

Κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής εκδήλωσης κυκλοφορίας για τη σειρά Oppo Reno8, ο Billy Zhang, Αντιπρόεδρος πωλήσεων και υπηρεσιών της Oppo στο εξωτερικό, είπε ότι τον επόμενο χρόνο η εταιρεία δεν θα συμπεριλάβει φορτιστές στις συσκευασίες λιανικής «πολλών προϊόντων».

«Θα βγάλουμε τον φορτιστή από το κουτί τον επόμενο χρόνο για πολλά προϊόντα. Έχουμε ένα σχέδιο. Δεν είναι τόσο εύκολο για τους καταναλωτές να αποκτήσουν πρόσβαση στους [Φορτιστές SuperVOOC], επομένως πρέπει να τους κρατάμε στο κουτί. Ωστόσο, καθώς επεκτείνουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες, προσπαθούμε να βγάλουμε φορτιστές από το κουτί και να τους τοποθετήσουμε στο κατάστημα, ώστε οι χρήστες μας να μπορούν να αγοράζουν τους φορτιστές και να συνεχίζουν να τους χρησιμοποιούν ακόμα και όταν αναβαθμίζουν τις συσκευές τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πολλές εταιρείες έχουν ήδη κόψει τον φορτιστή, αλλά συνήθως χρησιμοποιούν USB Power Delivery, επομένως υπάρχει μεγάλη ποικιλία φορτιστών first και third party κατασκευαστών που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο χρήστης. Επίσης, εταιρείες όπως η Apple και η Samsung δεν είναι πιεστικές με τις ταχύτητες φόρτισης, με αποτέλεσμα ένας φορτιστής 45W ή ακόμα και 20W να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλές γενιές των τηλεφώνων τους.

Ωστόσο, το VOOC είναι ιδιόκτητο και η Oppo θέλει να κάνει συχνά αναβαθμίσεις, κάτι που απαιτεί νέο φορτιστή. Το σχέδιό τους, ωστόσο, μάλλον θα είναι εντάξει. Για παράδειγμα, τα Reno8 και Reno8 Pro υποστηρίζουν 80W SuperVOOC και αυτή θα είναι αρκετή ισχύς για το άμεσο μέλλον. Επίσης, τα τηλέφωνα Oppo υποστηρίζουν παροχή ισχύος USB, αν και σε χαμηλότερο επίπεδο ισχύος από την εφαρμογή VOOC. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ένας φορτιστής SuperVOOC 80W πωλείται για 40 £.

Το διαβάσαμε