ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Η Google τελείωσε με την κυκλοφορία των Lock Screen widget για iOS 16

Η Google έχει πλέον κυκλοφορήσει όλα τα Lock Screen widgets που είχε υποσχεθεί για τις εφαρμογές της για iPhone, συμπεριλαμβανομένων της εφαρμογής Google, του Gmail, των Χαρτών Google, του Chrome, των Ειδήσεων Google και του Google Drive.

Η διάθεση ολοκληρώθηκε σήμερα με δύο lock screen widgets για τους Χάρτες, μετά από πέντε widgets για την εφαρμογή Google που κυκλοφόρησαν την Τετάρτη. Στην έκδοση 233.0 της εφαρμογής Google, τα widgets περιλαμβάνουν τις παρακάτω περιγραφές:

  • Αναζήτηση: Αποκτήστε πρόσβαση στην Αναζήτηση Google από την οθόνη κλειδώματος
  • Φωνητική αναζήτηση: Κάντε μια ερώτηση, βυθιστείτε ένα τραγούδι ή αναζητήστε περιεχόμενο με τη φωνή σας
  • Φακός: Αναζήτηση με την κάμερα ή οποιαδήποτε εικόνα
  • Συντομεύσεις φακού: Αποκτήστε εύκολη πρόσβαση στην αγαπημένη σας λειτουργία φακού. Μεταφράστε, ψωνίστε ή λύστε εργασίες για το σπίτι με τη φωτογραφική μηχανή σας.

Η έκδοση 6.40 των Χαρτών Google προσθέτει widgets για Αναζήτηση και Συχνά ταξίδια, με τα τελευταία να εμφανίζουν την τοποθεσία, την εκτιμώμενη ώρα άφιξης και τις συνθήκες κυκλοφορίας:

google widgets, Η Google τελείωσε με την κυκλοφορία των Lock Screen widget για iOS 16

  • Συχνά ταξίδια: Λάβετε οδηγίες και μια εκτιμώμενη ώρα άφιξης για τα συχνά ταξίδια σας.
  • Αναζήτηση: Αναζήτηση στους Χάρτες Google για εστιατόρια, πρατήρια καυσίμων και άλλα.

Μπορείτε να βρείτε ισοδύναμα widgets στις Ειδήσεις Google, στο Gmail, στο Drive και στο Chrome. Μόλις ενημερωθούν οι εφαρμογές στη συσκευή σας, ξεκινήστε πρώτα τις νέες εκδόσεις πριν προσπαθήσετε να προσθέσετε τα widgets, διαφορετικά δεν θα εμφανίζονται στο πρόγραμμα επεξεργασίας οθόνης κλειδώματος.

Το διαβάσαμε