ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Η Apple κυκλοφορεί την όγδοη έκδοση beta του iOS 16

Η Apple κυκλοφόρησε την όγδοη έκδοση beta του iOS 16 πριν από την τελική της κυκλοφορία, η οποία αναμένεται να γίνει σύντομα μετά την εκδήλωση για την παρουσίαση του iPhone 14 στις 7 Σεπτεμβρίου.

Όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα beta μπορούν να το ελέγξουν μεταβαίνοντας στο μενού Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού στην εφαρμογή Ρυθμίσεις του iPhone τους. Θυμίζουμε ότι οι εκδόσεις beta συχνά – αν όχι πάντα – έχουν bugs, επομένως καλύτερα να αποφεύγονται στις κύριες συσκευές.

Το iOS 16 beta 8 – με αριθμό έκδοσης 20A5358a – συνοδεύεται από διορθώσεις σφαλμάτων, βελτιώσεις απόδοσης και ορισμένες βελτιστοποιήσεις.

Το iOS 16 φέρνει μια νέα οθόνη κλειδώματος, ειδοποιήσεις και τη δυνατότητα να καταργήσετε την αποστολή ενός πρόσφατα σταλμένου μηνύματος ή να το επεξεργαστείτε μετά την αποστολή του. Μία από τις beta του, δε, επανέφερε την ένδειξη του ποσοστού της μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης, ενώ εισήγαγε νέους ήχους για τον εντοπισμό ενός iPhone μέσω του Find My ή του Apple Watch.

Η εφαρμογή Mail έχει βελτιωμένη αναζήτηση και εργαλεία που περιλαμβάνουν αναίρεση αποστολής, προγραμματισμό αποστολής και παρακολούθηση, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε μια υπενθύμιση για να ελέγξετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν δεν έχετε λάβει απάντηση.

Το διαβάσαμε