ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Η Apple απαντά στα παράπονα για την ενεργειακή κατανάλωση του iOS 15.4


iOS 15.4, Η Apple απαντά στα παράπονα για την ενεργειακή κατανάλωση του iOS 15.4

H τελευταία έκδοση του iOS 15.4 έχει κάνει πολλούς κατόχους συσκευών Apple να διαμαρτύρονται για μειωμένη αυτονομία της μπαταρίας. Η Apple αποφάσισε να δώσει την επίσημη απάντηση της στις αιτιάσεις αυτές.

Η άποψη της Apple είναι ότι σε περιπτώσεις διάθεσης νέου λογισμικού είναι λογικό να εμφανίζονται προβλήματα με τη λειτουργία των εφαρμογών και την κατανάλωση ενέργειας, ειδικά τις πρώτες 48 ώρες από την εγκατάσταση του iOS 15.4. Η Apple ζητά από τους κατόχους των συσκευών της να στείλουν ένα απευθείας μήνυμα σε περίπτωση που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την αυτονομία της μπαταρίας, έτσι ώστε να ασχοληθεί ειδικά με το κάθε πρόβλημα.

Πολλοί χρήστες, με αναφορές τους στο Internet, έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά το γεγονός ότι το Τμήμα Υποστήριξης της Apple πρακτικά δηλώνει ότι οι πελάτες των προϊόντων της θα πρέπει απλώς να περιμένουν μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα μόνο του, χωρίς να διευκρινίζει το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να περάσει για να συμβεί αυτό…

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

Το διαβάσαμε