ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Η σειρά Samsung Galaxy S22 ενημερώνεται με One UI 4.1.1

Η Samsung έχει αρχίσει να κυκλοφορεί την ενημέρωση One UI 4.1.1 για τα Galaxy S22, Galaxy S22+ και Galaxy S22 Ultra. Προς το παρόν ξεκινά μόνο στις ΗΠΑ, αλλά η διάθεση θα επεκταθεί σύντομα και σε άλλες περιοχές.

Η ενημέρωση παρέχεται με την έκδοση υλικολογισμικού S90xUSQU2AVHB και, όσοι δεν τη λάβουν αυτόματα, μπορούν να μεταβούν στο μενού Ρυθμίσεις > Ενημέρωση λογισμικού του τηλεφώνου σας για να ελέγξετε για μη αυτόματο τρόπο.

Η ενημέρωση One UI 4.1.1 βασίζεται στο Android 12 και δεν φέρνει το Android 13. Αυτό θα συμβεί με το One UI 5. Επίσης, δεν λαμβάνετε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android του Σεπτεμβρίου 2022 αλλά βελτιώσεις στο Private Share και στην Smart View.

Το Private Share σάς επιτρέπει πλέον να επεξεργάζεστε ονόματα αρχείων μόλις κοινοποιηθούν μέσω ιδιωτικής κοινής χρήσης. Το Smart View, από την άλλη πλευρά, έρχεται τώρα με τη βελτιωμένη λειτουργία Multi View που ταιριάζει στο καθημερινό σας στυλ χρήσης. Εμφανίζει πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των πλήρους οθόνης και του picture-in-picture.

Το διαβάσαμε