ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Η σειρά Galaxy S22 ενημερώνεται με την πέμπτη έκδοση One UI 5 beta

Το πρόγραμμα One UI 5 beta της Samsung συνεχίζεται και τώρα οι μονάδες Galaxy S22, S22 + και S22 Ultra στην Κίνα λαμβάνουν την πέμπτη έκδοση beta. Αυτή ίσως είναι και η τελευταία πριν τη σταθερή κυκλοφορία.

Αυτό το firmware, οι αριθμοί έκδοσης που τελειώνουν σε ZVJA, διορθώνει πολλά σημαντικά προβλήματα που υπήρχαν στα προηγούμενα. Τυχαίες επανεκκινήσεις, προβλήματα αυτόματης εστίασης που προκάλεσαν επίσης κακή ποιότητα εικόνας, το αναγκαστικό κλείσιμο μετά από προσθήκη Galaxy Watch και πολλά άλλα έχουν λυθεί.

Αυτή η beta αφαιρεί το Bixby Text Call, μια νέα δυνατότητα στο One UI 5 που μετατρέπει μια φωνητική κλήση σε συνομιλία κειμένου. Δεν έχει γίνει σαφές αν θα επιστρέψει με τη σταθερή κυκλοφορία, αλλά ήταν ένα από τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά στο One UI 5.

Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, η πέμπτη έκδοση beta βελτίωσε επίσης τα animation, καθιστώντας τα πιο ομαλά. Αυτό το firmware έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα προς το παρόν, αλλά είναι θέμα ημερών να αποκτήσει ευρύτερη κυκλοφορία. Η σταθερή έκδοση One UI 5 για τη σειρά Galaxy S22 αναμένεται αργότερα αυτόν τον μήνα.

Εν τω μεταξύ, τα Galaxy Z Flip4 και Z Fold4 στη Νότια Κορέα, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ινδία έλαβαν επιτέλους το πρώτο τους One UI 5 beta.

Τα παλαιότερα Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 έλαβαν την πρώτη τους beta την περασμένη εβδομάδα, τώρα το Galaxy Z Flip3 λαμβάνει τη δεύτερη έκδοση beta στη Νότια Κορέα, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κίνα. Προφανώς η έκδοση Z Fold3 θα ακολουθήσει σύντομα. Η σταθερή κυκλοφορία One UI 5 για τα foldable του 2021 και 2022 αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους.

Το διαβάσαμε