ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Ετοιμάζει η Apple τη δική της εκδοχή του metaverse;

Μέχρι το τέλος του 2022 η Apple δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει νέα προϊόντα, με τα νέα MacBook να μην έρχονται ακόμα. Ωστόσο, φαίνεται πως το Cupertino θα μας κάνει να αδημονούμε για το πολυαναμενόμενο AR/VR headset του καθώς παίρνουμε μια γεύση του τι ετοιμάζει για το μέλλον.

Το headset το περιμένουμε ίσως στην πρώτη εκδήλωση της εταιρείας για το 2023 την Άνοιξη και, σύμφωνα με τον Tim Cook, θα μπορούσε να είναι το “next best thing”.

Τώρα, ο αναλυτής του Bloomberg Mark Gurman αναφέρει ότι η Apple τώρα αρχίζει να εργάζεται σε έναν ολόκληρο 3D κόσμο μικτής πραγματικότητας και αναζητά νέα ταλέντα για να εργαστούν σε αυτό. Στο τελευταίο του δελτίο Power On, ο Gurman παρουσίασε μια πρόσφατη λίστα θέσεων εργασίας της Apple και είπε πως μάλλον ετοιμάζει ένα εικονικό περιβάλλον σαν το “metaverse” της Meta του Mark Zuckerberg.

Σύμφωνα με τον έγκυρο αναλυτή, ο όρος προφανώς και δεν θα αναφερθεί ποτέ από την Apple και θα του δοθεί ένα άλλο όνομα. Και το headset θα είναι το πρώτο βήμα σε αυτό το μεγάλο project.

Το διαβάσαμε