ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Δεύτερη beta Android 13 για την πρώτη Τριμηνιαία Έκδοση πλατφόρμας

Το Android 13 QPR1 Beta 2 είναι πλέον διαθέσιμο για τηλέφωνα Pixel καθώς το preview της Τριμηνιαίας Έκδοσης Πλατφόρμας συνεχίζεται. Περιμένουμε πως θα έρθει μια ακόμη Beta τον επόμενο μήνα με σταθερή κυκλοφορία τον Δεκέμβριο.

Τα QPR είναι σχετικά σταθερά καθώς ξεκινούν ως beta αντί για προεπισκοπήσεις προγραμματιστών (DP). Η Google λέει ότι αυτές οι “κατασκευές είναι κατάλληλες για γενική χρήση”.

Η Beta 2 περιλαμβάνει επίσημα «την πιο πρόσφατη ενημέρωση κώδικα ασφαλείας του Οκτωβρίου και τις πιο πρόσφατες διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις απόδοσης και σταθερότητας».

Η εφαρμογή Android Beta Feedback είναι διαθέσιμη σε τηλέφωνα Pixel για λεπτομέρειες σχετικά με ζητήματα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση από το app drawer ή μέσω των Γρήγορων ρυθμίσεων για να υποβάλετε σφάλματα στην εφαρμογή παρακολούθησης προβλημάτων Google, ενώ η κοινότητα Android Beta βρίσκεται στο Reddit.

Οι εικόνες συστήματος Android 13 QPR1 Beta 2 είναι διαθέσιμες για τα Pixel 4a, Pixel 4a 5G, Pixel 5, Pixel 5a, Pixel 6, Pixel 6 Pro και Pixel 6a, καθώς και στον εξομοιωτή Android.

Οι περισσότεροι χρήστες θα εγκαταστήσουν την Beta 2 (T1B2.220916.004) με την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Οκτωβρίου από τον ιστότοπο του προγράμματος Android Beta.

Το διαβάσαμε