ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Γίνεται πιο… ενοχλητικός με τα Soundmojis


Facebook Messenger: Γίνεται πιο... ενοχλητικός με τα Soundmojis

Μία νέα λέξη έρχεται να προστεθεί στο λεξιλόγιο της κοινωνικής δικτύωσης, καθώς τα Soundmojis κάνουν… ηχηρή απόβαση στον Facebook Messenger. Αυτό σημαίνει ότι το chat με τη βοήθεια του Facebook Messenger θα γεμίσει με ήχο.

Τα γνωστά emojis, τα οποία είχαν ως σκοπό τους να εκφράσουν περισσότερα συναισθήματα, θα μπορούν πλέον να εμπλουτίζονται με περισσότερα χαρακτηριστικά και συγκεκριμένα με ήχο. Με το ειδικό εικονίδιο που θα μοιάζει με ηχείο, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι ο συνομιλητής του έχει στείλει ένα soundmoji στο Facebook Messenger.

Θα μπορεί κανείς να στέλνει το δικό του ηχητικό απόσπασμα, ένα γέλιο, τον ήχο από ένα χειροκρότημα ή να επιλέξει να προσθέσει ένα ηχητικό απόσπασμα από σειρές, ταινίες, ή ένα ηχητικό κλιπ που μπορεί να βρει στο Internet. Τα Soundmojis έχουν ήδη ξεκινήσει να γίνονται διαθέσιμα στον Facebook Messenger.

Εννοείται ότι το Facebook θα φροντίσει να έχει έτοιμη μία βιβλιοθήκη από έτοιμα Soundmoji που θα μπορεί να χρησιμοποιεί ο καθένας στις συνομιλίες του.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Το διαβάσαμε

korinious
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα 90s. Στην ηλικία των 6 ετών πληκτρολογούσα ήδη ακατάληπτες φράσεις στο MSWord του υπολογιστή που έτρεχε Win95 στο σπίτι. Παράλληλα, ξεδίπλωνα και το ταλέντο μου στη ζωγραφική στο MS Paint! Λίγα χρόνια αργότερα, ένιωσα πολύ hacker όταν έπαιξα το πρώτο μου crack-αρισμένο παιχνίδι (Age Of Empires II), μέχρι να μπει το Internet στη ζωή μου με τη γνωστή dial-up σύνδεση (54kbps) και το χρούτσου-χρούτσου στη γραμμή. Με τα πολλά, κατάλαβα ότι τα μπλιμπλίκια και η πληροφορική ήταν μονόδρομος, οπότε είπα να ακολουθήσω το ένστικτό μου και να κάνω το hobby μου επάγγελμα. Από το 2009 ταλαιπωρώ το Παν/μιο Πειραιά και τον εαυτό μου στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων.