ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Αυτός είναι ο γρηγορότερος browser για Windows!

Για να μην μπορείτε να ξαναχρησιμοποιήσετε δικαιολογίες περί αργού ίντερνετ

Οι μέρες που χρησιμοποιούσαμε Internet Explorer ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα πια, έχουμε πολλές επιλογές και η δικαιολογία «το ίντερνετ κολλάει», έπαψε να πείθει. Ο γρηγορότερος browser βρέθηκε και, όσοι χρησιμοποιούμε Windows, μάλλον τον επιλέγουμε ήδη χωρίς καν να το παίρνουμε είδηση.

Έχετε Windows; Αυτός είναι ο γρηγορότερος browser

Προκειμένου να βρεθεί ο γρηγορότερος browser, χρησιμοποιήθηκαν τρία εργαλεία: Το Speedometer, το JetStream και το MotionMark. Το πρώτο, υπολογίζει πόσο άμεσα επεξεργάζεται τις πληροφορίες ο browser, ενώ «τρέχουν» διαδικτυακές εφαρμογές, το δεύτερο μετρά πόσο γρήγορα εκτελεί τον κώδικα και το τρίτο αφορά στην ικανότητά του να φορτώνει σύνθετες ιστοσελίδες.

Και τα τρία εργαλεία λειτούργησαν σε παράθυρο incognito, όλοι οι browsers βρίσκονταν στην τελευταία, ενημερωμένη τους έκδοση και τα τεστ έγιναν δύο φορές, για να είναι έγκυρο το αποτέλεσμα. Οι δοκιμές έγιναν στον υπολογιστή Zotac Magus EN 1070, ο οποίος έχει Windows 10 Pro.

Έπειτα από δοκιμές των Brave, Microsoft Edge, Firefox, Opera και Chrome, βρέθηκε πως ο γρηγορότερος browser είναι ο τελευταίος, με σκορ 107,2 στο Speedometer και 99.778 στο JetStream. Ο Brave, ωστόσο, αν και πιο αργός, έχει ένα σημαντικό επιπλέον χαρακτηριστικό: το ενσωματωμένο ad-blocker.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε