ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Έρχονται σύντομα τα παιχνίδια στο TikTok

Το TikTok πιέζει ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα για την υλοποίηση του σχεδίου προσθήκης παιχνιδιών.

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά των Financial Times, το TikTok πρόκειται να ξεκινήσει μια καρτέλα gaming στην εφαρμογή του, επιτρέποντας στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια για κινητά. Αυτά τα παιχνίδια θα διαθέτουν διαφημίσεις και οι χρήστες θα μπορούν να πληρώνουν για επιπλέον περιεχόμενο, υποστηρίζει η αναφορά.

Το TikTok ξεκίνησε για πρώτη φορά να δοκιμάζει παιχνίδια στο Βιετνάμ τον Μάιο. Οι συντονιστές της υπηρεσίας στην Ευρώπη είχαν επιφορτιστεί με τη δοκιμή παιχνιδιών πριν από την κυκλοφορία τους, αναφέρουν οι Financial Times, επικαλούμενοι δύο άτομα με εσωτερικές γνώσεις.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να ανακοινωθούν στις 2 Νοεμβρίου, όταν το TikTok φιλοξενεί την «πρώτη του παγκόσμια εκδήλωση gaming», με το tagline « TikTok Me Made Play It ». “Το μέλλον του gaming είναι εδώ—και συμβαίνει στο TikTok. Κορυφαίοι εκδότες λανσάρουν παιχνίδια στην πλατφόρμα μας ως πολιτιστικά συναφείς ιδιοκτησίες ψυχαγωγίας, χτίζουν κοινότητες και εμπνέουν ευρύτερο κοινό ψυχαγωγίας να ανακαλύψει και να παίξει τα παιχνίδια του”, αναφέρεται στην περιγραφή της εκδήλωσης δικτυακός τόπος.

Το διαβάσαμε